DJ Optimus & Loulou & Tummie

18 feb 2012
Loulou & Tummie > DJ Optimus

Te koop via: www.bkkc.nl/buyasound

Prijs zeefdruk: € 75,- (A1-formaat)
De verzendkosten: € 8,50 per pakket.

Als je meer dan één zeefdruk koopt, dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag. Wie de hele serie zeefdrukken koopt, krijgt € 15% korting plus een gratis dubbel LP!


23 jan 2012
DJ Optimus > Loulou & Tummie

Deel van de definitieve track van DJ Optimus. Das Experiment!


06 jan 2012
DJ Optimus > Loulou & Tummie

Loulou&Tummie over de samenwerking met DJ Optimus: "Door de problemen met Neels computer is er eigenlijk amper een proces geweest. Hij stuurde een plaatje van z'n oude drumcomputer wat ons inspireerde om een oud apparaat met veel knoppen, schuiven en meters te tekenen. Dat hebben we gedaan (experiment 01) en er een situatie omheen verzonnen met vreemde proefdieren en een monster. Aan de hand van dat beeld heeft Neels de track gemaakt. De synths in het nummer klonken als een soundtrack voor een oude B-film. De naam daarvan leverde Neels: Das Experiment. Zo had hij zijn track genoemd. Die naam en die B-film gaf ons het idee om er een soort verhaal van te maken, in B-film stijl. Over een experiment dat mislukt... want zo voelt het proces eerlijk gezegd."

We hebben voor de poster in een soort beeldverhaal in stripvorm gewerkt. Dat is iets wat we eigenlijk zelden doen, maar het is ontstaan door het proces. Het werken in een beeldverhaal beviel ons wel, dus dat is iets wat we waarschijnlijk vaker zullen gaan toepassen. Dus in die zin heeft het project ons wel beïnvloed.


06 jan 2012
Loulou & Tummie > DJ Optimus


18 nov 2011
DJ Optimus > Loulou & Tummie


09 nov 2011
Loulou & Tummie > DJ Optimus


31 okt 2011
DJ Optimus > Loulou & Tummie